Treninzi

Na Paliću
OŠ "Miroslav Antić"
Utorkom u 19:30
Četvrtkom u 19:30
 pokaži na mapi
U Subotici:
OŠ "10 Oktobar"
Subotom u 11:00
 pokaži na mapi

GLAVNI TRENER

Šandor Patyi

Šandor Patyi

Sekretar kluba Šandor Patyi – 8.Dan Instruktor Trener - Osnivač je Karate kluba Palić, Internacionalni sudija, međunarodnog ranga, Jedan od Pionira Karatea u Subotici. Borilačkim veštinama se bavi više od 50 god. Osvajač je nekoliko medalja sa Euro kupova.

LICENCIRANI TRENERI

Sensei - Aleksandar Patyi - 5.Dan

Predsednik kluba Aleksandar Patyi. Diplomirani Trener Srukovnih Studija za Karate, glavni trener je kluba. Borilačkim veštinama se bavi više od 25 godina. Bio je stipendista grada Subotica za Karate sport. Osvajač je mnogih medalja titula šampiona - WKF , ITKF, SKDUN, SSKIF i GKF.

Aleksandar Paci

Sensei - Nenad Paći - 6.Dan

Viši Sportski Trener Karatea, Internacionalni Karate sudija međunarodnog ranga. Borilačkim veštinama se bavi više od 35 godina. Osvajač nekoliko medalja sa Euro kupova i Prvenstava, pokrajinskog i republičkog ranga. Završio i diplomirao na Sportskoj Akademiji u Beogradu.

Nenad Paci

LICENCIRANE SUDIJE INSTRUKTORI

Beller Edvin

Sensei - Bellér Edvin - 4.Dan

Instruktor Karatea, Sudija Repuličkog ranga, Karateom se bavi više od 30 godina. Osvajač je nekoliko medalja intrenacionalnog i repuličkog ranga. Učesnik međunarodnog seminara.

Zsolt Karácsonyi

Sensei - Zsolt Karácsonyi - 3.Dan

Instruktor Karatea, sudija repulbličkog ranga. Karateom se bavi više od 20 godina. Učesnik nekoliko internacionalnih seminara.

Dalibor Stančić

Sensei - Dalibor Stančić - 3.Dan

Instruktor Karatea, sudija republičkog ranga. Borilačkim veštinama bavi se 15 godina. Osvajač je nekoliko medalja intrenacionalnog i repulibličkog ranga. Učesnik je nekoliko međunarodnih seminara.

INSTRUKTORI SEMPAI

Nemanja Kokeza - 3.Dan

Instruktor Karatea - Karateom se bavi više od 10 gidina. Student je - Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici.

Nemanja Kokeza

Werner Dániel - 2.Dan

Instruktor karatea, učesnik nekoliko seminara. Karateom se bavi više od 10 godina. Osvajač je nekoliko medalja intrenacionalnog i repulibličkog ranga. Urednik je web stranice Karate kluba Palić.

Werner Dániel

Nikolina Stančić - 2.Dan

Sempai Instruktor Karatea, karateom se bavi od 2010. god. Osvajač je nekoliko, internacionalnih i republičkih odličja. Bila je prvakinja Srbije u disciplini Kate i u Kobudo - Bokken Kate. uzrast - juniorke. SKIF, SKDUN je osvajala mnoštvo odličja na Republičkom nivou.

Nikolina Stančić

Sponzori Kluba